Diskussion - Länka kalenderhändelse till respektive grupp => Rövaredalen => Ämnet startat av: Pär-Axel Tobiazon skrivet Mars 17, 2008, 22:52:39Titel: Kick - Off körningen i Rövaredalen
Skrivet av: Pär-Axel Tobiazon skrivet Mars 17, 2008, 22:52:39
Nu är säsongen i gång genom klubbens Kick - Off körning i söndags 16 mars. Det började med
crosskolans uppstart kl 10:00. Fyrtio-talet deltagare mötte upp och redan nu har ytterligare deltagare önskat komma med. Guldhjälmsutbildningen hade samtidigt uppstart och denna körs gemensamt med crosskolan. Klubben ordnade också "bytardag" med möjligheter att köpa och sälja utrustning men även motorcyklar bytte ägare.............

En arbetsgrupp ska tillsättas för om och tillbyggnad av Lilla Rövaredalen. Har du intresse och synpunkter på denna utbyggnad så kontakta U-sektionen.

Efter crosskolan var det tävlingsgrupperna - d v s ungdomsförare i klasserna 85/150 och MX2 U som kommit igång med aktiv tävlingskörning och som slipar formen med tempokörning mot varandra etc.
Den stora tävlingsgruppen fanns också på plats med J, S, E - förare som körde avkortade träningsslingor av Rövaredalen.

Vid 14:00 -tiden blev det "fri åkning" och runt sjutttio-talet förare passade på att sprätta grus
på varandra och det gick fort.

Mycket folk var samlade och faktiskt fanns det inte lite vår i luften också............

Vi har en gemensam träningsdag i Ripa i början på april, info kommer här på forum inom kort. Sedan väntar vi på att tävlingarna kommer igång och vår först tävling i Rövaredalen blir 1 maj då serie-crossen ska köras.

 
Nu ser vi fram mot tävlingssäsongen.