Diskussion - Länka kalenderhändelse till respektive grupp => Ungdomssektionen - Nyheter => Ämnet startat av: Malin Nylund skrivet Januari 12, 2012, 12:10:42Titel: Guldhjälsutbildning/Föräldrautbildning
Skrivet av: Malin Nylund skrivet Januari 12, 2012, 12:10:42
Nu är det dags för Guldhjälmsutbildnng (guldhjälmslicens) och Föräldrautbildning.

Detta kommer att ske vid 2st tillfällen, 26/1-12 och 30/1-12 med start kl 18.00 i klubbstugan.

Torsdagen den 26/1 blir det Guldhjälmteori för barn och föräldrar, där vi går igenom studiematerial och diskuterar kring detta.Allt material kommer ni att få när ni är på plats.Vi går igenom grunderna för vad som gäller på banan för föräldrar och barn och hur man beter sig i olika situationer. Guldhjälmsutbildningen är för att få en säkrare miljö på och kring banorna, för att kunna börja tävla så måste man tagit sin licens. Vi avslutar kvällen med ett prov för barn och föräldrar. Ledare:Malin Nylund

Måndagen den 30/1 blir det fortsättning kring guldhjälsutbildningen, denna kväll kommer att innehålla grunderna kring tävling och flaggsignaler och hur en tävling går till, regler för hur man uppträder under tävling mm. Det kommer även bli info om försäkringar och ansvaret man har som både barn och förälder mm. Ledare: Pär-Axel Tobazon.

Efter detta är vi redo att göra våran uppkörning som sker i Vissefjärda . Detta sker troligen under Mars månad, beroende på vädret.

Vi vill att ni anmäler er till denna utbildning för att vi ska kunna ha studiematerial mm till hands. Det bjuds även på fika under båda kvällarna. Denna utbildning vänder sig till er som vill ta licens och som är nybörjare.

Anmälan till: Malin Nylund, 0734-156977 eller klipp.till@hotmail.com, vid frågor tveka inte på att höra av er.

Välkomna!!!!!!!

Malin och Pär-Axel